0183 634 969

Bloempotsteeg 8, 4201 JT Gorinchem

15 jaar een begrip in Gorinchem!

Reserveer nu!

Cocktailbar & Lounge Senz

Club Senz

Lees meer

3

Tot snel!

Does it make senz?!

Cocktails, een lekker hapje en lekker languit loungen met sfeervolle klanken op de achtergrond? Bij Senz kun je daar volop van genieten! Vrijdag & Zaterdag: vanaf 21:30 tot 02:00 uur. Met uitzondering van speciale clubavonden & feesten (tot 04:00 uur).

Uitgebreide Drankenkaart

Proef onze uitgebreide selectie aan cocktails, wijnen en speciaalbieren

Exclusieve Events

Naast onze reguliere avonden, organiseren we regelmatig speciale thema-avonden en exclusieve evenementen.

Contact opnemen

Tot snel!

Salsadushi dance company

Iedereen kan bij ons terecht voor danslessen in de stijlen Salsa LA, Bachata, Kizomba en Zouk! Met onze bevlogen en enthousiaste leraren en assistenten staan wij garant voor lessen met veel kwaliteit, maar ook het plezier van onze cursisten is voor ons een groot aandachtspunt! Een goede sfeer, een prettig gevoel en leerzame lessen, dat is wat wij bieden! Ook organiseren wij al jaren met veel plezier dansfeestjes, elke maand staan wij voor je klaar met een superleuke workshop en muziek van een bekende DJ!

Daarnaast zijn er ook mogelijheden voor privélessen, openingsdansen voor een bruiloft, workshops bij vrijgezellenfeestjes of op bedrijfsevenementen. Kortom, wij zijn breed inzetbaar en denken graag mee om ook voor jou een dansrijke ervaring op te zetten. Wij werken samen met een aantal partners en kunnen daardoor ook een uitgebreider programma aanbieden.

Contact opnemen

Reviews

Wat vonden voorgaande bezoekers?

Geweldige plek!

Geweldige plek om te poolen! veel tafels en als je op het juiste moment komt, is het ook niet te druk. Het personeel komt regelmatig vragen of je wat wilt of iets anders wilt drinken en over het algemeen kun je hier een hele leuke avond beleven met vrienden!

- S. Jakobsen

Echt een aanrader!

Geweldige karaoke avonden op de eerste zaterdag van de maand. Als je er wilt poolen is het ook een erg geschikte plek. Echt een aanrader!

- S. De Groot

Altijd van genoten 🙂

De beste plek om pool te spelen met vrienden of familie, ik speel hier bijna elk weekend. En toch kostte het me veel geld om elk weekend te spelen, maar ik heb er in ieder geval altijd van genoten 🙂

- D. Me

Tot snel!

Karaoke Party

Iedereen heeft er wel iets mee. Voor de één is het een guilty pleasure, voor de ander is het topsport. Een derde zit liever te genieten van andermans kunsten. Maar na een paar sappies en na je podiumvrees overwonnen te hebben, komt er bij ons allen dan toch de ware artiest in ons naar boven bij… KARAOKE!

Elke 1ste zaterdag van de maand (behalve in juli en augustus) is het tijd om die artiest een podium te geven bij de KARAOKE PARTY in Club SenZ! De club wordt omgetoverd tot een ware karaoke bar, de entree is GRATIS en alles is aanwezig om jouw gouden keeltje er zo goed mogelijk uit te laten komen. Ga je voor een top-40 nummer of toch zo’n klassieker die iedereen wel mee lalt? Met een keuze uit meer dan 10.000 nummers zit er altijd wel iets voor je bij! Kies je favoriete nummer(s) en als de deejay jouw naam roept, is het tijd om het publiek te trakteren op een geweldig optreden!

Dus gooi er weer is wat anders in dan die standaard zaterdagavond, nodig al je vrienden en vriendinnen uit
en maak er elke 1ste zaterdag van de maand een heerlijk fout Karaoke avondje van in Club SenZ!

Contact opnemen

Contact

Stuur een berichtje!

Vragen of andere zaken? Stuur Poolcentrum de Munt een berichtje! Wij nemen Z.S.M. contact met u op.