logo-ibrave-wit

IBRAVE FOTOGRAFIE

Think Imagine Create

Wij leggen elk speciale moment voor jou vast.

Jaar ervaring

Samenwerkingen

Events

Bedrijf

Zakelijke event

OVER ONS

Welkom bij Ibrave

Op zoek naar professionele fotografie en videografie voor jouw evenement of bedrijfsactiviteiten? Bij Ibrave, ben je aan het juiste adres. We helpen jou om jouw organisatie in beeld te brengen met onze beelden. Of je nu jouw team wilt presenteren, bedrijfsactiviteiten wil laten zien of een evenement wil vastleggen. Dit is allemaal mogelijk bij Ibrave.

REVIEWS

Klantverhalen

Milou van Duin
Milou van Duin
19/06/2023
Super fijne en snelle communicatie. Voor hem een groter en drukker feestje dan hij had verwacht maar dat was voor hem geen probleem. Zaterdagavond het feest en maandagavond de foto’s al via een link mogen ontvangen. Een goeie toevoeging aan een onvergetelijke feestavond want.. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Een echte aanrader. Heel erg bedankt!
Luc Bos | S.V.T.B. Curius
Luc Bos | S.V.T.B. Curius
28/03/2023
Dylan heeft leuke foto's gemaakt van ons event. De foto's zijn erg mooi en scherp geworden, bedankt! Communicatie was goed.
Marco
Marco
22/03/2023
Dylan is een superattente, geduldige en professionele fotograaf. Na een eerste kennismaking waren wij er eigenlijk wel direct uit: Dylan gaat het worden. Wij stelden behoorlijk wat vragen, maar Dylan nam altijd alle tijd en nam twijfels weg. Met gerichte vragen kon hij een inschatting maken wat er nodig was en hoe hij zaken zou aanpakken: meedenken wordt altijd gewaardeerd. Op de avond zelf -een moeilijke kroeg met glas, niet al te veel licht, bewegende mensen en lichten- ging Dylan lekker op in onze gasten en was iedereen positief over hem: een vlotte kerel, die ook verzoekjes op een prettige manier uitvoerde, zonder dat hij in de weg liep of te veel opviel o.i.d. Wij zouden Dylan meer dan zeker weten aan iedereen aanraden.
Antoinette van Rijswijk
Antoinette van Rijswijk
03/01/2023
Geweldige informatie video is er gemaakt, goede beeldkwaliteit en geluid. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat.
Bjorn van de Poel
Bjorn van de Poel
03/01/2023
Vol passie en enthousiasme maakt Dylan zeer mooie foto’s en is die super meewerkend! Kortom heel erg fijn om hem in te huren!
Janneke Somers
Janneke Somers
14/10/2022
Mooie foto's! Super goede communicatie. Werkt volgens afspraak en is professioneel.
Jaco Pekelsma
Jaco Pekelsma
11/10/2022
Snelle respons op een aanvraag! Heeft de juiste kijk op het maken van de juiste foto's voor een bedrijfsevent. Het opleveren van de foto's binnen een week wat perfect is!
byDAISY Topstylist
byDAISY Topstylist
11/10/2022
Prachtige foto’s, snelle communicatie. Aanrader!
Wat kunnen we voor je betekenen?

Onze aanbevelingen

Maak jouw evenement of bedrijf onvergetelijk met creatieve beelden die jouw succes versterken en inspireren.

Bedrijfs fotografie

Waarom kiezen voor Ibrave? Ibrave biedt niet alleen hoogwaardige beelden, maar ook een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. We denken graag met je mee en zorgen voor een vlotte en professionele samenwerking.

Event fotografie

Voor evenement fotografie ben je bij ons ook aan het juiste adres. Van de tofste festivals tot de leukste huis feesten. We gaan altijd voor het beste resultaat. Van sfeerbeelden tot de hoogtepunten van de avond, we leggen het allemaal vast. Hierdoor blijft de herinnering je altijd bij!

ZAKELIJKE CONTENT

Bedrijfsfotografie.

Als bedrijf zijnde wil je je van je beste kant laten zien. Wil je dat de visie en het gevoel zichtbaar wordt. Dit kunnen we creëren doormiddel van de juiste beelden. Beelden die voor jou bedrijf staan en waardoor je de juiste doelgroep aanspreekt! Wij helpen je daarmee doormiddel van een brainstorm sessie, waardoor daarna mooiste foto’s en videobeelden worden gecreëerd

EVENTS & FESTIVALS

Event fotografie.

Een evenement organiseren kost veel tijd. Bedrijfsfeesten, festivals, concerten en beurzen: Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Het zijn belevingen die vaak ontzettend snel voorbijvliegen. De vele tijd die er vooraf in is gestoken is in één dag weer verdwenen. Fotografie en video’s helpen je de herinnering van jouw evenement in stand te houden.

WIE BEN IK?

Hoi, ik ben Dylan.

Mijn naam is Dylan John Verzijl, en ben oprichter van Ibrave. Fotografie en videografie zijn altijd al mijn passie geweest. Ik geniet er enorm van om mijn creativiteit toe te passen en daarmee de mooiste beelden te creëren. Daarnaast hou ik er van om me constant te blijven verdiepen in nieuwe innovaties en ontwikkelingen en die dan meteen toe te passen.

Inmiddels heb ik door de jaren heen al veel toffe projecten mogen doen! Ik verheug me op alle leuke projecten die gaan komen.

PROJECTEN

Samenwerkingen