Ibrave Fotografie

Think, Imagine, Create.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij leggen elk speciale moment vast. Bijvoorbeeld jouw..

Jaar ervaring

Samenwerkingen

Event of festival

Bedrijf

Zakelijke event

OVER ONS

Welkom bij Ibrave.

Op zoek naar professionele fotografie en videografie voor jouw evenement of bedrijfsactiviteiten? Bij Ibrave, ben je aan het juiste adres. ik help jou om jouw organisatie in beeld te brengen met mijn beelden. Of je nu jouw team wilt presenteren, jouw bedrijfsactiviteiten wilt laten zien of een evenement wilt vastleggen, De beelden van Ibrave zorgen voor een overtuigende visuele presentatie.

REVIEWS

Klantverhalen.

Milou van Duin
Milou van Duin
19/06/2023
Super fijne en snelle communicatie. Voor hem een groter en drukker feestje dan hij had verwacht maar dat was voor hem geen probleem. Zaterdagavond het feest en maandagavond de foto’s al via een link mogen ontvangen. Een goeie toevoeging aan een onvergetelijke feestavond want.. Gelukkig hebben we de foto’s nog! Een echte aanrader. Heel erg bedankt!
Luc Bos | S.V.T.B. Curius
Luc Bos | S.V.T.B. Curius
28/03/2023
Dylan heeft leuke foto's gemaakt van ons event. De foto's zijn erg mooi en scherp geworden, bedankt! Communicatie was goed.
Marco
Marco
22/03/2023
Dylan is een superattente, geduldige en professionele fotograaf. Na een eerste kennismaking waren wij er eigenlijk wel direct uit: Dylan gaat het worden. Wij stelden behoorlijk wat vragen, maar Dylan nam altijd alle tijd en nam twijfels weg. Met gerichte vragen kon hij een inschatting maken wat er nodig was en hoe hij zaken zou aanpakken: meedenken wordt altijd gewaardeerd. Op de avond zelf -een moeilijke kroeg met glas, niet al te veel licht, bewegende mensen en lichten- ging Dylan lekker op in onze gasten en was iedereen positief over hem: een vlotte kerel, die ook verzoekjes op een prettige manier uitvoerde, zonder dat hij in de weg liep of te veel opviel o.i.d. Wij zouden Dylan meer dan zeker weten aan iedereen aanraden.
Antoinette van Rijswijk
Antoinette van Rijswijk
03/01/2023
Geweldige informatie video is er gemaakt, goede beeldkwaliteit en geluid. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat.
Bjorn van de Poel
Bjorn van de Poel
03/01/2023
Vol passie en enthousiasme maakt Dylan zeer mooie foto’s en is die super meewerkend! Kortom heel erg fijn om hem in te huren!
Janneke Somers
Janneke Somers
14/10/2022
Mooie foto's! Super goede communicatie. Werkt volgens afspraak en is professioneel.
Jaco Pekelsma
Jaco Pekelsma
11/10/2022
Snelle respons op een aanvraag! Heeft de juiste kijk op het maken van de juiste foto's voor een bedrijfsevent. Het opleveren van de foto's binnen een week wat perfect is!
byDAISY Topstylist
byDAISY Topstylist
11/10/2022
Prachtige foto’s, snelle communicatie. Aanrader!
WAAR ZOEKT U NAAR?

Onze Aanbevelingen

Maak jouw evenement of bedrijf onvergetelijk met creatieve beelden die jouw succes versterken en inspireren.

Bedrijfs Fotografie

Waarom kiezen voor Ibrave? Ibrave biedt niet alleen hoogwaardige beelden, maar ook een persoonlijke benadering en maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ik denk graag met je mee en zorgen voor een vlotte en professionele samenwerking.

Event Fotografie

We doen ook evenement fotografie. Van de tofste festivals tot leukste huis feesten zullen we altijd voor het beste resultaten zorgen. Van sfeerbeelden tot de hoogtepunten van de avond, We leggen het allemaal vast. Hierdoor kan je het feest nogmaals herbeleven bij het zien van de foto’s, en terugkijken op een mooie herinnering!

ZAKELIJKE FOTO’S

Bedrijfsfotografie.

Zijn de bedrijfsfoto’s van jouw onderneming zwaar verouderd, niet professioneel genoeg of simpelweg te saai? Het is belangrijk dat de zakelijke foto’s jouw bedrijfsidentiteit uitstralen. Veel bedrijven besteden weinig aandacht aan goede bedrijfsfoto’s en plaatsen simpele foto’s op de website. Een standaard foto zegt echter niets over het bedrijf. Het is een eerste uitstraling waarin naar voren moet komen wie jij bent als organisatie en hoe je te werk gaat

EVENTS & FESTIVALS

Event fotografie.

Een evenement organiseren kost veel tijd. Bedrijfsfeesten, festivals, concerten en beurzen: evenementen zijn er in alle soorten en maten. Het zijn belevingen die vaak ontzettend snel voorbijvliegen. De vele tijd die er vooraf in is gestoken is in één dag weer verdwenen. Fotografie en video’s helpen je de herinnering van jouw evenement in stand te houden.

WIE BEN IK?

Hoi! Ik ben Dylan.

Mijn naam is Dylan John Verzijl en ik ben de oprichter van Ibrave. Fotografie en videografie zijn altijd al mijn passies geweest, inmiddels ben ik al meer dan 8 jaar actief binnen deze branche. Ik ben begonnen om het naast mijn werk te doen en sinds 21 juni 2022 heb ik de stap gemaakt om me volledig als zzp’er op de foto en videografie te focussen.

PROJECTEN

Samenwerkingen.