Zo’n cadeaubon bestel je eenvoudig online. Een Xbox giftcard betaal je eenvoudig met iDeal. U hoeft dus geen bankgegevens op te geven. Je hebt ook geen creditcard nodig om een ​​Xbox-cadeaubon te kopen. Zo’n kaart kun je dus online kopen. U ontvangt dan een code in uw e-mail waarmee u uw e-wallet kunt opwaarderen. Heeft u wel eens tegoed in uw e-wallet gehad? Dan kun je er mee doen wat je wilt.

Het perfecte cadeau.

Natuurlijk kun je er een voor jezelf krijgen, maar je kunt ook Xbox-cadeaubonnen vragen als verjaardagscadeau. Ze zijn er in verschillende bedragen, zodat je niet automatisch iemand duur laat betalen. U kunt de kaart krijgen voor € 5,00. Zodra je meerdere kaarten hebt gekregen, kun je een geheel nieuw spel kopen of grote upgrades voor bestaande spellen. Xbox-cadeaubonnen zijn altijd leuk om te geven. Speel je met iemand of ken je iemand die graag speelt? Dan is zo’n kaartje het perfecte cadeau. Je geeft iemand de mogelijkheid om in-game aankopen te doen waar ze van hebben gedroomd.

Weet je niet waar je het aan uit moet geven?

Xbox-credits tegelijk gebruiken. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Waar gaat uw krediet naartoe? Voor in-game aankopen, uitbreidingen of een nieuwe game? Totdat je hier helemaal duidelijkheid over hebt, kun je je Xbox-saldo in eWallet laten staan. Het verloopt niet en is voor altijd geldig. Net als gewoon geld.