Wat doen wij?

Diensten

Kear beauty

Kear beauty

Wax behandeling

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Wij bieden wij de volgende behandelingen aan op het gebied van waxing: Kin en bovenlip – Benen – Oksels – Bikinilijn – Armen– Rug. Bij een zeer gevoeligals ik e huid weten wij wat we moeten doen en voorkomen we ernstige roodheid na het waxen.

R

Zacht waxen

R

Efficiënt ontharen

Boek afspraak

Kear beauty

Braziliaan Wax

Is het jouw wens om je lichaamsdeel snel, veilig en langdurig te ontharen? Of ben je vooral klaar met scheren en het bijkomende ongemak zoals rode bultjes, jeuk, stoppels en ingegroeide haren? KEAR is dé Braziliaan Wax specialist in Rotterdam wij verzekeren je dat je bij ons in goede handen bent!

Boek afspraak

Kear beauty

Laser ontharen

Onze lasermachines zijn de meest geavanceerde technologie die momenteel op de markt beschikbaar zijn en maakt definitief ontharen pijnloos, snel en zo veilig mogelijk. Deze laserontharing is mogelijk bij elk huidtype, licht of getint, en elke haarsoort, licht en donker.

R

Langdurig resultaat

R

Huidveilig laser

Boek afspraak

Kear beauty

Voetreflex-massage.

Bij KEAR zijn alle behandelingen zijn zowel voor vrouwen als bij mannen. Als je bijvoorbeeld pijn hebt bij je voeten of werk je in de bouw en hebt je enorme last bij je voeten? Dan kan je lekker komen ontspannen bij KEAR voor een heerlijke voetreflexmassage. Laat je verwennen en verrassen door de professionele en vertrouwelijke ervaring. We zorgen voor een fijne ontspannen sfeer met een persoonlijke touch.

Boek afspraak

Meningen van klanten.

Recensies

rEVIEWS

Michael Robert

23-2-2023

Ik heb onlangs een voetmassage gehad bij Kear en het was echt ontspannend. Het personeel was vriendelijk en de sfeer was heel rustig. Zeker een aanrader voor iedereen die even wil ontstressen!

Michael Robert

23-2-2023

Mijn ervaring met laserontharing bij Kear was top. Het was mijn eerste keer, maar ze legde alles goed uit en stelde me gerust. Ik ben blij met de resultaten en kijk uit naar mijn volgende behandeling.

Michael Robert

23-2-2023

Ik heb een waxbehandeling geprobeerd bij Kear en was aangenaam verrast door hoe vlot en pijnloos het ging. De service was professioneel en hygiënisch. Ik kom zeker terug!