Kear Beauty

Diensten

lASERONTHARING & bEAUTY

Kear beauty

Wax behandeling

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Wij bieden wij de volgende behandelingen aan op het gebied van waxing: Kin en bovenlip – Benen – Oksels – Bikinilijn – Armen– Rug. Bij een zeer gevoeligals ik e huid weten wij wat we moeten doen en voorkomen we ernstige roodheid na het waxen. Wij maken hierbij gebruik van de High power diode laser 4 wave ice voor een optimaal resultaat.

 

R

Zacht waxen

R

Efficiënt ontharen

Boek afspraak

Kear beauty

Braziliaan Wax

Is het jouw wens om je lichaamsdeel snel, veilig en langdurig te ontharen? Of ben je vooral klaar met scheren en het bijkomende ongemak zoals rode bultjes, jeuk, stoppels en ingegroeide haren? KEAR is dé Braziliaan Wax specialist in Rotterdam wij verzekeren je dat je bij ons in goede handen bent!

Boek afspraak

Kear beauty

Laser ontharen

Laserontharing zorgt voor een geleidelijk ontharing van elk deel van het lichaam en gezicht. Het principe is vrij simpel. De laser richt zicht op de melanine in het haar dat zich in de actieve groeifase bevindt en verwarmt deze tot een temperatuur die zo hoog is dat het hele haartje uiteenvalt. De hoge temperatuur zorgt voor de vernietiging van de haarbol, de haarschacht en al zijn componenten. Dus hoe donkerder en dikker het haar en hoe lichter de huid is. Hoe beter resultaat van de laser zal zijn. De laser werkt vrijwel niet op blond haar.

 

Tijdens een licht- of laserbehandeling worden de haarzakjes vernietigd door middel van lichtpulsen. Dit gebeurt heel nauwkeurig door opname van het licht in de pigmenten van de haarwortel en zonder andere huidstructuren te beschadigen. Dit proces is alleen effectief in de groeifase van de haren. Het is echter zo dat haren zich niet allemaal tegelijk in hetzelfde stadium bevinden. Om die reden zijn meerdere laserbehandelingen nodig.

R

Langdurig resultaat

R

Huidveilig laser

Boek afspraak

LASERONTHARING

Nazorg

Tenmiste 48 uur na de behandeling dient de sauna en het stoombad gemeden te worden. Dit geldt tevens voor intensief sporten en het drinken van alcohol.

Blootstelling aan zonlicht of zonnebank licht dient ten minste zes weken gemeden te worden.

Doordat de huid extra gevoelig is voor zonlicht dient minimaal vier weken na het behandeltraject een huidvriendelijke zonnebrand met factor 50 gebruikt te worden. De kans op pigmentvlekjes is hierdoor groot.

Eventuele korstjes die ontstaan zijn door de behandeling moeten met rust worden gelaten. Wanneer er wel aan de kortstje gekrabd wordt, kunnen er pigmentverschuivingen ontstaan.

LASERONTHARING

Resultaat

Na iedere laserbehandeling zullen er minder haren terug groeien. Daarnaast zijn de haren die wel terug groeien dunner en zwakker. Wanneer het gehele behandeltraject is afgerond, zal gemiddeld 80% van de haren definitief wegblijven.

Na ongeveer 2 weken na de behandeling kan je resultaat zien. Na de behandelingen blijven de haren in het haarzakje zitten en die worden dan naar buiten gewerkt. Vervolgens vallen deze vanzelf uit. Het zal lijken alsof deze doorgroeien, maar door bijvoorbeeld scheren zal je zien dat een deel niet meer terug groeit. Na ieder behandeling zullen er meer kale plekken ontstaan waar geen haargroei meer is. Om het resultaat te behouden kan het beste gemiddeld een keer tot twee keer per jaar een onderhoudsbehandeling gedaan worden. Gemiddeld zijn er zes tot acht laserbehandeling nodig om het gewenste resultaat te behalen.Tussen de behandelingen door zit ongeveer twee tot vier weken. Dit moet, omdat de kans groot is dat de nieuwe haren dan in de gewenste groeifase zitten.

Kear beauty

Relaxmassage.

Een ontspanningsmassage is een massage waarbij je volledig tot rust komt. De masseuse masseert je hele lichaam met rustige strijkbewegingen. Als er ergens spanning zit, zal ze daar kneden om de spieren los te maken. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de huis, het bindweefsel en het spierweefsel. Het belangrijkste doel van deze massage is om jou als klant te helpen ontspannen.

Een ontspanningsmassage is bedoeld om even helemaal te ontspannen. Maar wist je ook dat het een positief effect kan hebben op jouw lichaam en geest? Bekijk de voordelen van een ontspannen massage.

 

Boek afspraak

VOORDELEN NA EEN BEHANDELING

Relaxmassage

R

Zorgt voor soepelere speieren

R

Verbetert je bloedcirculatie

R

Versterkt je immuunsysteem

R

Geeft je nieuwe energie

R

Verhoogt je natuurlijk weerstand

R

Stimuleert je spijsvertering

R

Helpt om je hoofd leeg te maken

R

Verbetert je concentratie

R

Geeft verlichting van klachten

R

Maakt je van top tot teen relaxed

Kear beauty

Full body massage

Een full body massage is een ontspannende ervaring die je als herboren zal laten voelen. De massage duurt minstens 60 minuten, zodat er genoeg tijd is om te concentreren op de belangrijkste delen van het lichaam, zoals rug, schouders, benen, voeten, armen, handen en nek. Tijdens een degelijke massage wordt je lichaam namelijk gestimuleerd om gifstoffen vrij te maken.

Boek afspraak

Kear beauty

Vajacial

Een vajacial is een facial voor de ultieme zone. Een vajacial behandeling verwijderd dode huidcellen, helpt bij actieve ingegroeide haren, verlicht hyperpigmentatie, gaat oneffenheden bij bikinilijn tegen en zorgt voor een gezonde en gehydrateerde huid! Vajacial zijn raadzaam voor vrouwen die hun intieme zone waxen of scheren.

R

Ontspanning

R

Verheldering

Boek afspraak

VOORDELEN NA EEN BEHANDELING

VAJACIAL

R

Verwijdert dode huidcellen & verstopte poriën te ontstoppen.

R

Verbeterd zelfvertrouwen.

R

Verminderde ontsteking.

R

Voorkomen van ingegroeide haren.

Kear beauty

Voetreflex-massage.

Een voetreflexmassage is een massage die door middel van drukpunten op de voet het genezingproces in werking zet, de energiestroomt van het lichaam activeert maar ook de opname van zuurstof verbeterd. Bij een voetreflexmassage wordt er druk gegeven met de handen op specifieke drukpunten waardoor de
zenuwen in je lijf een signaal uit zenden naar allerlei delen in je lichaam. Heb je last van acute klachten zoals rugpijn, migraine, vermoeidheid, menstruatieklachten, hooikoorts of stress? Dan is een voetreflexmassage een goed middel om de klachten te verminderen of zelf laten verwijderen. Na een voetreflexmassage voel je direct maar ontspannen, maar ook voelen jouw voeten direct lichter en soepeler aan.

Boek afspraak

VOORDELEN NA EEN BEHANDELING

VOETREFLEXMASSAGE

R

Ontspanning en vermindering van stress.

R

Verbetert aanvoer voedingsstoffen.

R

Hormonen komen meer in balans.

R

Versterkt immuunsysteem en optimaliseert spijsvertering.

R

Ontgifting van het lichaam door de afvoer van de afvalstoffen.

R

Pijnverlichting bij klachten.

R

Verbetert bloed & energie doorstroming in organen & weefsels.

R

Ontspanning en vermindering van stress.

R

Ontspanning en vermindering van stress.

Kear beauty

Pedicure

Een pedicure verzorgt de voeten van mensen met alledaagse voetproblemen, zoals eeltvorming, likdoorns, verdikte nagels, schimmelsnagels, zweetvoeten en kloven. De pedicure kan daarnaast advies geven over geschikte schoenen, persoonlijke hygiene en huidverzorging. Door regelmatig aandacht te schenken aan de verzorgingb van uw voeten, blijven ze zo lang mogelijk in gezonde conditie. Ook kan pedicure worden toegepast voor het onderhouden en mooi houden van de voeten. Denk hierbij aan het knippen en lakken van de nagels en andere cosmetische ingrepen.

Boek afspraak

Meningen van klanten.

Recensies

rEVIEWS

Viva

15-4-2024

Ik ben onlangs bij kear beauty geweest en ik vond de service voor een brazilian wax geweldig. Het is zeker een aanraden om langs te gaan.

Jonhy

18-4-2024

Laser ontharing bij oksel en intiem gedeelte. Kear is professioneel en aandachtig. Privacy is TOP. Ik ben zeer tevreden met de behandelingen.

Diana

22-2-2024

Ik heb inmiddels 4 laser behandelingen achter de rug. Ik heb al heel snel een verschil gemerkt, al mijn zwarte plekken en hartjes zijn niet meer zichtbaar. Ik raad jullie aan om langs te komen, het is jou geld zeker waard.